My last 10 QSO

www.hrdlog.net

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

YO DX HF Contest 28-29 Αυγούστου 2010

Είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνει η Pουμάνικη Ραδιοερασιτεχνική Ομοσπονδία και συμμετέχουν ραδιοερασιτέχνες από όλο τον κόσμο. Το Διεθνές Φεστιβάλ της Ρουμανίας με την ονομασία (YO DX HF Contest) πραγματοποιείται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου κάθε χρόνο.
Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές μεταξύ τους ραδιοερασιτέχνες σε όλο τον κόσμο και τους ραδιοερασιτέχνες στη Ρουμανία.
Διαγωνισμός περίοδος: Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, 24 ωρών. Σάββατο 28 Αυγούστου, 1200 UTC - Κυριακή 29 του Αυγούστου, 1200 UTC
Σε δίκτυα και λειτουργίες: 80, 40, 20, 15, 10 m, σύμφωνα με το σχέδιο μπάντα IARU για κάθε χώρα, CW και τηλεφωνία. Επαφές για τα τμήματα της ζώνης που προορίζεται για την κυκλοφορία DX δεν επιτρέπονται.
Κατηγορίες για τους σταθμούς εκτός Ρουμανίας:
Cat. Α - ενιαίο φορέα ενιαία ζώνη (SOSB10, SOSB15, SOSB20, SOSB40, SOSB80)
Cat. Β - ενιαίο φορέα multi band (SOMB)
Cat. Γ - πολυ χειριστή multi band (όχι περισσότερες από δύο επιχειρήσεις) (MOMB)
Διαγωνισμός κλήσης: CQ TEST YO (CW) ή CQ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ YO (τηλέφωνο).
VI. Ανταλλαγής: YO σταθμοί στείλετε: RS (T) + συντομογραφία κομητεία της Ρουμανίας (διψήφιο κωδικό). Μη YO σταθμούς αποστολή: RS (T) + αύξοντα αριθμό (αρχής γενομένης από 001).
Αποτέλεσμα:
QSO με σταθμό YO - 8 σ.
QSO με ένα-YO σταθμό μη έξω ήπειρό - 4 p.
QSO με ένα-YO σταθμό μη εντός της δικής της ηπείρου - 2 p.
QSO με σταθμό στο εσωτερικό της χώρας - 1 σ.
Πολλαπλασιαστής:
Per ζώνη, κάθε διαφορετική χώρα DXCC συν κάθε διαφορετικό νομό YO (δεν έχει σημασία ο τρόπος). YO δεν λογίζεται ως DXCC χώρα πολλαπλασιαστή.
Οι 42 νομούς της Ρουμανίας (από την κλήση-περιοχή) είναι τα εξής:
YO2: AR - CS - HD - TM 4 YO3: BU - IF 2 YO4: BR - CT - GL - TL - VN 5 YO5: AB - BH - BN - CJ - MM - SJ - SM 7 YO6: BV - Βιογραφικό - HR - MS - SB 5 YO7: AG - DJ - GJ - MH - OT - VL 6 YO8: π.Χ. - BT - IS - NT - SV - VS 6 YO9: BZ - CL - DB - GR - IL - PH - TR 7 κομητείες Μέγιστη: 42
Τελικό σκορ: Η τελική βαθμολογία είναι το αποτέλεσμα του συνόλου των σημείων QSO πολλαπλασιάζεται με το σύνολο των πολλαπλασιαστών.
Ειδικοί κανόνες: Οι ακόλουθοι ειδικοί κανόνες ισχύουν:
Μόνο ένας πομπός επιτρέπεται σε ένα χρόνο (ένα μήνυμα για το συγκρότημα).
Ο ελάχιστος χρόνος για να καλέσετε CQ σε ένα συγκρότημα είναι 10 λεπτά. Μια γρήγορη αλλαγή ζώνης, προκειμένου να εργαστεί νέο πολλαπλασιαστή επιτρέπεται - είναι ΟΚ για την εργασία ένα σταθμό και να επιστρέψετε στην κύρια ζώνη.
Μόνο ένα QSO επιτρέπεται με τον ίδιο σταθμό στην ίδια ζώνη (δεν υπάρχει τρόπος κίνησης το θέμα), δηλαδή max. 5 QSOs με τον ίδιο σταθμό στο διαγωνισμό.
Σταυρός QSOs mode δεν επιτρέπονται.
Μόνο οι επίγειοι επαφές είναι έγκυρη.
Όταν η ζώνη ή τον τρόπο τις αλλαγές, αύξων αριθμός έστειλε είναι προοδευτική.
Η χρήση του DX κηλίδων δίχτυα επιτρέπεται σε όλες τις κατηγορίες και να ενθαρρύνεται.
Κυρώσεις: Οι κυρώσεις ισχύουν για QSO λάθη (με ανάλυση κλήσεων, η κακή ανταλλαγές), καθώς QSOs οι οποίες δεν εμφανίζονται στο αρχείο καταγραφής ανταποκριτές. Δύο φορές τα σημεία QSO για τις εν λόγω QSOs θα αφαιρεθεί. 10% ή περισσότερο κακό επαφές ή παραβίαση των κανόνων διαγωνισμού έχει ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του συμμετέχοντα από την κατάταξη.
Έκπτωση: Παραβίαση των κανόνων διαγωνισμού, αντιαθλητική συμπεριφορά ή την ανάληψη πίστωσης για την υπερβολική ανεξέλεγκτη QSOs θα θεωρηθεί ικανή αιτία για την έκπτωση. Όλες οι αποφάσεις της επιτροπής διαγωνισμού είναι τελικά.
Συνδεθείτε οδηγίες: Ηλεκτρονική υποβολή log μέσω e-mail, συνιστάται ανεπιφύλακτα. Cabrillo κορμοί συνιστώνται αλλά απλού κειμένου log ASCII, κατά χρονολογική σειρά, θα μπορούσαν επίσης να γίνουν δεκτά. Σε αυτή την περίπτωση απλού κειμένου ASCII περιληπτική κατάσταση πρέπει να περιλαμβάνονται. Το e-mail που περιέχει το μητρώο θα είναι αυτόματα αναγνωρίζεται από το διακομιστή και νεοεισερχόμενοι θα ενημερωθούν για τη διαδικασία της καταγραφής ελέγχου. Το έγγραφο καταγραφής πρέπει να είναι γραπτή, για κάθε ζώνη και θα πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: Ημερομηνία - Ώρα UTC - Πρόσκληση - RST Tx - Κωδικός Tx - RST Rx - Κωδικός Rx - πολλαπλασιαστές - Σημεία χωριστά αρχεία για κάθε ζώνη. Ένα φύλλο περίληψη που περιλαμβάνει χρησιμοποιούνται διακριτικό κλήσης, κατηγορία, όλα τα σχετικά στοιχεία που απαιτούνται για να υπολογίσετε τον τελικό Μέσος, περιγραφή του εξοπλισμού, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, το πλήρες όνομα και διεύθυνση με κεφαλαία και ενυπόγραφη δήλωση ότι αμφισβητεί κανόνες και κανονισμοί για τον ερασιτεχνικό ραδιόφωνο στη χώρα λειτουργίας έχουν όλα παρατηρηθεί πρέπει να συνοδεύει κάθε ημερολόγιο. Εάν δεν υπάρχει κατηγορία (Α, Β ή Γ ) είχε προσδιοριστεί, ο σταθμός θα τεθεί αυτομάτως στην κατηγορία C. Όλες οι καταχωρήσεις καταγραφής πρέπει να φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου δεν αργότερο 30 ημέρες μετά το διαγωνισμό.
Ταχυδρομική διεύθυνση: Όλες οι γραπτές κορμοί πρέπει να ταχυδρομηθούν στην ακόλουθη διεύθυνση: YO DX HF Contest PO Box 22-50 RO-014780 Βουκουρέστι Ρουμανία Όλα τα ηλεκτρονικά μητρώα θα πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση E: yodx_contest@hamradio.ro ή: yodxhf@yahoo.com.
Πιστοποιητικά: Ειδικές πιστοποιητικά θα απονεμηθούν στην κορυφή σκόρερ σε κάθε κατηγορία που λειτουργούν σε κάθε συμμετέχουσα χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: