My last 10 QSO

www.hrdlog.net

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Β' ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Σερρών ανακοινώνει την έναρξη των Μαθημάτων υποψηφίων Ραδιοερασιτεχνών 1ης και 2ης Κατηγορίας για την Β' εξεταστική περίοδο Οκτωβρίου 2010.

Ημέρα έναρξης των μαθημάτων η Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 18.00 . Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στη αίθουσα διδασκαλίας των Γραφείων του Συλλόγου Μεραρχίας 67 (παλιός Οργανισμός Καπνού, είσοδος όπισθεν κτιρίου, έναντι Θύρας 4 Δημοτικού Γηπέδου). Οι υποψήφιοι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική περίοδο παρακαλούνται να προσέρθουν την παραπάνω μέρα και ώρα, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είναι : α) Φωτοτυπία αστυν. ταυτότητας επικυρωμένη β) Παράβολο δημοσίου 18 € χωρίς κρατήσεις υπερ ΟΓΑ γ) 4 φωτογραφίες έγχρωμες απλές δ) 1 φάκελο με λάστιχο .

Τα Γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά για το κοινό κάθε Τετάρτη απο 19.00 εώς 22.00. Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται και με E-Mail στο info(at)http://www.facebook.com/l/f7242aD0BnAtp5AuB35QzaHOhEw;sz7ser.gr. H φόρμα διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή απο το Σύλλογο εφόσον ελεχθούν τα στοιχεία του ενδιαφερομένου, και την παραδόσή της στα Γραφεία του Συλλόγου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Για λοιπές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθαι στο Δ.Σ του Συλλόγου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: