My last 10 QSO

www.hrdlog.net

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Εκλογές στην ΕΕΡ αυτήν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Πρόσκληση σε επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών
 
Μετά την μη επίτευξη απαρτίας για την Τακτική Γενική Συνέλευση στις 17/11/2019, καλούνται όλα τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού, στην εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση στις 24 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, στα εντευκτήρια της Ένωσης επί της οδού Παύλου Μελά 42, Περιστέρι, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
 
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
και Εξελεγκτικής Επιτροπής
 
Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 10.30 και θα λήξει στις 14.00.
 
Τα ονόματα και οι παρουσιάσεις των υποψηφίων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.raag.org, link: http://www.raag.org/news.asp?ITMID=1275&LANG=GR
 
 
Προσοχή:
 
Τα τακτικά μέλη, θα πρέπει να έχουν ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ οπωσδήποτε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ, αλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. Σε περίπτωση που η άδεια έχει υποβληθεί στην αρμόδια Αρχή για ανανέωση, θα πρέπει το μέλος να έχει μαζί αντίγραφο της αίτησης. Επιπλέον, τα μέλη θα πρέπει να είναι ΤΑΜΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΑ, δηλαδή να έχει καταβληθεί και η συνδρομή του 2019.
 
Τα τακτικά μέλη, που κατοικούν εκτός Αθηνών, έχουν λάβει φάκελο με ψηφοδέλτιο, για να ψηφίσουν ταχυδρομικά. Παρακαλούμε να ακολουθήσουν επακριβώς τις λεπτομερείς οδηγίες, που περιέχονται στην επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: