My last 10 QSO

www.hrdlog.net

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Έκθεση Τηλεπικοινωνιακών καρτών της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ για το καρναβάλι της Ξάνθης

Συνεχίζει η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης να εκθέτει στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Τηλεπικοινωνιακές κάρτες που έλαβε τα έτη 2007 έως 2010 για το Ξανθιώτικο καρναβάλι και παράλληλα επικοινωνεί και φέτος μέσα από τα βραχέα κύματα, κάνοντας γνωστό το καρναβάλι μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Η έκθεση των καρτών αποτελεί ουσιαστικά τους καρπούς που τώρα συλλέγουν οι ασυρματιστές της Ξάνθης από τις εκπομπές τους στα βραχέα για το καρναβάλι από το 2007 έως και σήμερα και ο όγκος του αποδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει για τις εκδηλώσεις αυτές σε όλο τον κόσμο.
Η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την έκθεση να το πράξουν μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου το μεσημέρι που θα πέσει η αυλαία της εκδήλωσης.
Πολλές ευχαριστίες στους ανθρώπους του Δήμου Ξάνθης που έδωσαν την δυνατότητα στον σύλλογο να παρουσιάσει την εκδήλωσή του στο κοινό.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους ανθρώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να επικοινωνήσουμε την εκδήλωση στους πολίτες. Ξεχωριστά ευχαριστούμε τους χορηγούς των εκδηλώσεων που πίστεψαν στην αξία της έκθεσης και των εκπομπών της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ για το καρναβάλι και έδωσαν την ευκαιρία να την χαρούν η Ξανθιώτες βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι για τον πολιτισμό στην Αγαπημένη μας Πόλη.
Χορηγοί:
Daily’s on the go restaurant . 25410 70555 και 63555
Τοπογραφικά, μελέτες, κατασκευές, επιβλέψεις Τζαμπάς Ιλχάν 25410 66909
Β. Τάσιος και ΥΙΟΙ Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων 25410 62390
« Στο Ψέμμα» Ταβέρνα Μεζεδοπωλείο. 25410 64700

Δεν υπάρχουν σχόλια: