My last 10 QSO

www.hrdlog.net

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Με 216 επαφές ολοκλήρωσα την συμμετοχή μου στο IARU HF World Championship

Δουλεύοντας στην ουσία λίγες ώρες το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2012 και μερικές το μεσημέρι της Κυριακής 15, ολοκλήρωσα την αναπάντεχη συμμετοχή μου στον διεθνή διαγωνισμό “IARU HF World Championship 2012”, στο οποίο διαγωνίζονται βασικά τα HeadQuarter κάθε χώρας. Ξεκίνησα να κάνω επαφές με μερικά ειδικά διακριτικά κλήσης που περιείχαν το HQ και κατέληξα να έχω συγκεντρώσει 216 επαφές από όλο τον κόσμο. Έτσι έκατσα και τις μετέτρεψα σε Cabrillo και τις έστειλα στην IARU. Στο διαγωνισμό που διεξάγεται πάντοτε το δεύτερο Σαββατοκύριακο Ιουλίου και είναι 24ωρος δούλεψα και σε SSB αλλά και σε CW.
Μίλησα επίσης σε αρκετές μπάντες με τον σταθμό της ΕΕΡ που έλαβε φέτος μέρος για τέταρτη συνεχή χρονιά, με 12 σταθμούς και στα δύο mode. Οι χειριστές οι οποίοι επελέγησαν ήταν όλοι πολύ καλοί και ελπίζω να τα πήγαν καλά και να συγκεντρώσαμε αρκετούς πόντους στον διαγωνισμό.
Για την ιστορία να πω ότι σύμφωνα με την ΕΕΡ οι χειριστές του Ελληνικού σταθμού SX0HQ που επελέγησαν για εφέτος να αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα είναι οι παρακάτω: SV1JG, SV1CIB, SV1DPI, SV1DPJ, SV1ENG, SV1JCZ, SV1ME, SV1RP, SV2BFN, SV2FWV, SV2CLJ, SV3RF, SV3ICK, SV3AQN, SV3AQR, SV3IEG, SV3GKU, SV3EXU, SV3FUP, SV5DKL, SV1BJW/6, SV6CZQ, SV8GKE, SV9COL, SV9DJO. Η επιλογή των χειριστών γίνετε πρώτα από την αποδεδειγμένη εμπειρία τους σε διεθνείς διαγωνισμούς και έπειτα από τα κεραιοσυστήματα που διαθέτουν.
Στα δικά μου πάλι, νομίζω ότι πήγε καλά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και για να πω την αλήθεια με τόσο χάλια διάδοση που έχουμε τελευταία… το χάρηκα λιγάκι.

73 σε όλους και πάλι καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα της ΕΕΡ!
de SV7BVM

3 σχόλια:

takis perreas είπε...

Καλή επιτυχία!
Μόνο 177 επαφές και μόνο μία (1) στα 160m όπου περίμενα περισσότερες για περισσότερους πολλαπλασιαστές.
Διάδοση χάλια!

SV2LLJ GIANNIS είπε...

Καλή σας επιτυχία !!Καλά τα λέτε για την διάδοση !!ΙΔΡΩΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ την ΑΚΡΟΠΟΛΗ προχθές...Μπορεί να ακούγεται τρελλό,αλλά,ΔΕΝ μού'κανε τα κέφια !!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟ !!
73 de SV2LLJ/m

stiv είπε...

Nai paidia h diadosh eina polyyyy xalia...
kai na fantasteis oti eimaste kai sto anebasma gia to pick toy 2013!!! Den ksero ti na po moy thimizei ligo to kalokairi toy 96 poy den eixe tipote....

Kai kati akomh, eseis poy eiste ligo poio kato olo kai kati parapano exete apo diadosh... edo sthn Xanthi olo 0- 1 einia h katastash.... den bariese typosa tiw kartes moy kai tis esteila xthes sto bureau.... kati einai kai ayto....