My last 10 QSO

www.hrdlog.net

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μια δυνατή φωνή θα υψωθεί πάνω από το Αιγαίο 7 και 8 Ιουλίου 2012. Η ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. και φέτος στον AEGEAN VHF CONTEST με το SZ7XAN

AEGEAN VHF CONTEST 


Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, πριν το Aegean VHF contest, ο επαναλήπτης  R2 της Ξάνθης είχε ανάψει.
Μέλη της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ (Τηλεπικοινωνιακής Ένωσης Θράκης) παλιά και νέα, συζητούσαν και προετοίμαζαν το έδαφος για την συμμετοχή στον πολύ ωραίο αυτό Ελληνικό Διαγωνισμό.
Μια δυνατή φωνή θα υψωθεί και φέτος πάνω από το Αιγαίο και θα φτάσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με τη συμμετοχή πολλών ρσδιοερασιτεχνικών συλλόγων από την Ελλάδα που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης, αλλά και όλων αυτών που θα συμμετάσχουν από όλο τον κόσμο.
 Από την Δευτέρα κιόλας είχαμε διερευνήσει το ύψωμα όπου βρίσκεται το εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου στον Δήμο Αβδήρων στο KN20LX .

Είδαμε από κοντά το πολύ χρηστικό κιόσκι, που η επιτροπή του ναού κατασκεύασε πριν από πολλά χρόνια και το συντηρεί άψογα μέχρι σήμερα και που θα μας φιλοξενούσε για 48 ώρες. Κάναμε δοκιμές για το  αν υπάρχει 3G σήμα για να μπορούμε να έχουμε internet!!!

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουλίου , έγιναν οι τελευταίες συνεννοήσεις και η ομάδα της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ είναι έτοιμη για τον διαγωνισμό.
 Την  Παρασκευή θα φορτωθούν στο φορτηγάκι του SV7OWK,  όλος ο εξοπλισμός για το εγχείρημα.

Η πρόσκληση ανοιχτή για όλους να  μας επισκευθούν στον χώρο εγκατάστασης, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγωνία αλλά και το χαμόγελο των ανθρώπων που επικοινωνούν από κάθε γωνιά του κόσμου και να μυηθούν στις τεχνικές της επικοινωνίας αλλά και να δουν τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα.
Η ομάδα έκτακτων αναγκών και αποκατάστασης επικοινωνιών για μια ακόμη φορά θα δοκιμαστεί, στο αν μπορεί σε μικρό χρόνο να εγκαταστήσει τους ασυρμάτους της και να είναι έτοιμη για επικοινωνίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.
 Κάθε χρόνο αυτοί οι διαγωνισμοί λειτουργούν και σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, το aegean DX group, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες ραδιοερασιτεχνών που θα συμμετάσχουν  και  θα  ενώσουν  την φωνή τους στο Aegean VHF Contest ευχόμενοι από την καρδιά μας καλή επιτυχία.
Θυμίζουμε  ότι η ομάδα της ΤΗΛΕΘΡΑ, στην περσινή διοργάνωση έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των 50 Mhz με multi operators, όμως ο στόχος μας δεν είναι το βραβείο, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, η όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή και η άντληση πολύτιμης εμπειρίας για το Αιγαίο μας.

3 σχόλια:

SV1EML είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
73

SV2LLJ GIANNIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SV2LLJ GIANNIS είπε...

Εκανα λάθος πληκτρολόγησης και το ξανανεβάζω...Σταύρο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ contest !!!!Και έχετε το νου σας για τον mobile σταθμό που θα σας καλεί ....73 de SV2LLJ\M.....