My last 10 QSO

www.hrdlog.net

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο SV7BVM συμμετέχει στην Ελληνική Ομάδα του HeadQuarter

Και εφέτος όπως και πέρσι αλλά και όλες τις τελευταίες χρονιές η χώρα μας και κατ επέκταση το Ελληνικό HeadQuarter θα λάβει μέρος στο International Contest της IARU το «IARU HF World Championship 2013» με το διακριτικό το SX0HQ. Ο διαγωνισμός διεξάγεται το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου κάθε έτος.
Για εφέτος το 2013, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 13 & 14 Ιουλίου από 1200GMT (1500Ελλάδος) Σαββάτο έως 1200GMT (1500 Ελλάδος) Κυριακή. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 24ωρη και τα mode είναι SSB και CW. Κάθε χώρα μπορεί να έχει 12 το πολύ σήματα (ένα σε κάθε μπάντα, από το κάθε mode). Και για φέτος έχουν επιλεγεί πολλοί καλοί Έλληνες χειριστές για να αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα.

Είναι τιμή μου λοιπόν που έχω επιλεγεί και εγώ για να βοηθήσω στην ομάδα που θα δουλέψει το SX0HQ στα 10 m SSB.

Μαζί μου στην Ξάνθη θα είναι και ο SV7JJZ ο Γιάννης (που έχει και την ευθύνη της κατασκευής μια 5 element monobandre για τα 10m, αλλά και μιας κάθετης 43 ποδιών για την ίδια δουλειά) ενώ στην ίδια μπάντα και το ίδιο mode θα συνδράμει από την Αθήνα και ο SV1JGX ο Μάνος σε ώρες που «θα μας καθορίσει’ η ίδια η διάδοση.
Χρειαζόμαστε τους βαθμούς, θέλουμε όλοι να μας καλέσετε όσες περισσότερες φορές μπορείτε σε όλες τις συχνότητες, και στα δύο mode. Καλέστε το SX0HQ!!! (Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τοη SV1RP τον Γιώργο, ο οποίος είναι και ο Έφορος Επιτροπής Διαγωνισμών & Βραβείων της ΕΕΡ).

73 σε όλους και πάλι καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική ομάδα!!!!

de SV7BVM

Υ.Γ. Στην Ελληνική ομάδα θα συμμετάσχουν ραδιοερασιτέχνες από την Κρήτη, την Ρόδο, την Πάτρα, το Αγρίνιο, την Πρέβεζα, τη Λευκάδα και την Αθήνα.

1 σχόλιο:

Efstathios Maliakis, SV5DKL είπε...

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε όλη την ομάδα του SX0HQ. Φέτος, δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορώ να δώσω το παρόν ως χειριστής του HQ, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και μια μικρή διόρθωση: Έφορος της Επιτροπής ΔΙΒ της ΕΕΡ είναι ο Τάκης, SV2FWV -> http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=26&LANG=GR
73