My last 10 QSO

www.hrdlog.net

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Το μουσείο των Αβδήρων στο International Museums Weekend αυτό το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου

Από τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουνίου, έως την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 17:00 το απόγευμα τα Άβδηρα επικοινωνούν με όλο τον κόσμο συμμετέχοντας στο «Διεθνές Σαββατοκύριακο Μουσείων στον Αέρα» με την βοήθεια της Τηλεπικοινωνιακής Ένωσης Θράκης.
Πρόκειται για μια παγκοσμίου ενδιαφέροντος δραστηριότητα των ραδιοερασιτεχνών που σκοπό έχει να κάνει γνωστή την λειτουργία και τα εκθέματα που φιλοξενούν μουσεία της περιοχής τους, με την εγκατάσταση και λειτουργία ασύρματων δικτύων επικοινωνίας στα βραχέα κύματα, μέσα από τους χώρους των μουσείων.
Η ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. αξιοποίησε την ευκαιρία αυτή, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στην παγκόσμια διοργάνωση, με το Μουσείο των Αβδήρων, της πατρίδας του Δημόκριτου, με στόχο να προβάλει την ιστορία, τις φυσικές ομορφιές και τον πολιτισμό της περιοχής, μέσα από το σημαντικότερο μουσείο που διαθέτουμε στην ευρύτερη περιοχή.
Η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με χαρά θα υποδέχεται όποιον από κοντά θέλει να παρακολουθήσει την δράση και να συμμετέχει στο «Διεθνές Σαββατοκύριακο Μουσείων στον Αέρα» δίνοντας ακόμη μία διάσταση στον εθελοντισμό. Από το μουσείο θα εκπέμψει το διακριτικό κλήσης της ΤΗΛΕΘΡΑ SZ7XAN.


Archeological Musem of Avdera in International Museum Weekend SZ7XAN
This weekend June 25 and 26

Amateure Radio Club of Xanthi TELETHRA will be active this weekend on the International Museums Weekend event from Archeological Museum of Avdera KN20lx.
We aim to make known the world over the birth town of ancient philosopher Democritus, the beautiness of the nature and the culture of the territory.
TELETHRA's call SZ7XAN will be the one to be used for the event. There is a special QSL card that will be sent via bureaus after the event.
There are plenty of very interesting and valuable exhibits in the museum of more than 2500 years of Greek civilisation.
Visitors will have the chance of a tour in the activity and understand amateure radio serving the territory in a volunteering spirit.

Δεν υπάρχουν σχόλια: